ЛЕЧЕБЕН ИЗВОР

Green Master
15.12.2017 / 07:36

В прегръдката на Пирин планина да отпием от и да станем част от лечебния извор на благодатта, която трябва да изградим и подарим на себе си и на хората, които обичаме, като искаме да бъдат съпричастни на идеята да бъдем по-здрави, по-успешни и щастливи.

Лечебният извор, който предлага Green Master е симбиоза от невероятни съчетания на природни инградиенти, компоненти от цял свят съдържащи в себе си уникалността на природата майка, чиято единствена и основна цел е да ни дарува с пълноценно здраве. За да се получи точно необходимия резултат от приемането на необходимите комбинации продукти, които всеки от нас решава да приема и препоръчва, съветва другите да го правят. За да се получи резултата, който всеки очаква от предложения анонс на конкретния продукт или комбинация от продукти трябва да се спазват някои основни правила, които ще доведат до степен на удовлетвореност и съответно до по-задълбочено търсене на такъв тип лечение, превенция и превръщане в евентуален начин на живот. За да имаме такова въздействие от лечебния извор от продуктите на GM е нужно да се знае, че за да са коректив продуктите на първо и основно място това е знанието за конкретния продукт, неговото съдържание, функция и съответно приложение. Тук е от значение отличното познаване на индивида, пациента, който ще започне приема на предложения от нас продукт или комбинация от такива.

Какво да разбираме под „познаване“ и „опознаване“. Необходимо е да гледаме и да се отнасяме към всички детайли, части от детайлите желаещи да се докоснат до уникалността на тези продукти не като предстоящи купувачи, а като на индивиди, а на индивиди, които желаят да подобрят своя статус и желаят степен на удовлетвореност и ако този който предлага успее да достигне до душевността и до „Аз“ на индивида – успехът е гарантиран.

 

 

-2-

Необходимо е да познаваме целия социален режим на желаещия потребител-пациент, за да може адекватно да се отговори на

нуждите му. Този социален режим включва – съзнателно хранене, което в крайна сметка е форма на енергия.

Храната – консумираме я за да поддържаме или повишим енергийното си ниво. Всички хранителни продукти, включително суровите и варени зеленчуци, освен че съдържат витамини, протеини и въглехидрати имат определени вибрации, които оказват влияние върху нас и пациентите на вибрационно ниво. Когато се предлага конфигурация от продуктите на GM предлагащият трябва да бъде в отлична кондиция неподправена не само на външен вид, включително коса, тяло, поведение, език, езика на тялото е също част от вибрацията на предлаганото и част от успеха! ( Недопустимо е човек, който няма необходимото да предлага да го прави – обречено е на провал представянето!!!). Вибрациите на различните храни се сливат с нашите собствени вибрации и ни въздействат, като ни зареждат с енергия, изтощават ни, уравновесяват, успокояват или дразнят. Вибрационният ефект на храната е нещо съвсем отделно от хранителното й съдържание!!! Макробиотиката е хранителен режим, основаващ се на разбирането и е форма на енергия. „ИН“ и „ЯН“ са названията на 2 типа основни енергии, които се съдържат във всяка храна и във всички хранителни добавки!

Познавайки хранителния режим на пациента, можем много удачно да подберем формата за лечение на конкретния индивид. Важно за приемащия продукти от GM да се отнася към храненето като към ритуал, да се спортува, да се слуша тиха и уникална релаксираща музика вкл.Моцарт по 2 часа дневно задължително. Колкото е възможно да се храним на открито и да приемаме всичко с добро настроение. Трябва да се третира стомаха, като кралска особа и той ще ни възнагради с положителни емоции и отлично здраве. Старо правило е когато се храним и приемаме хранителни добавки е да не се говори, смее и след това да не се прибързва с оживени разговори.

 

 

-3-

Често хората в забързаното си ежедневие се хранят в движение, на улицата, в метрото. Пият хранителни добавки също по този начин – резултатът от лечението или превенцията е значително по-бавен и недостатъчен, ако предходното не се прави!

Спокойната атмосфера, светлината от всичко, което е подредено на масата довежда до отлично приемане на комбинацията, която индивида приема. Телевизора и автомобила не са трапезарии. Упражненията, ходенето, джокинга, посещение на фитнес залите, масажа, дълбокото дишане, плуването, приемането на много вода, но не по време на хранене – по-малко приемане на течности по време на хранене - спомага за по-бавното разграждане на ензимите в стомаха.

Чистенето на организма трябва да започва от мозъка! Знанието за себе си и околните спомага за по-бързото възприемане на хранителните добавки!

Приемането на чайове трябва да бъде много добре огледано и съблюдавано, когато се приемат хранителни добавки (зелен чай, папая, дайджестив, L-карнитин, collagen plus, жълт кантарион – 200 мл 2 пъти в седмицата до обяд).

Защо повечето от течните продукти се приемат сутрин преди хранене и след изключително добре почистена устна кухина? Тогава, когато организма е отпочинал, релаксирал, мечтал, сънувал, тогава е времето за приема  хубаво е да се приема даже след тоалет!

Консумацията на мед и ябълки: 1 л. Мед + 2 ябълки изчиства токсините от червата. Може да се комбинира с ябълкови фибри, алое, дайджестив.

 

 

-4-

Дъвченето на джинджифилов корен сутрин допринася за стимулиране на слюнчестите жлези. Приема на джинджифил помага на костната система и намалява газовете и ферментацията в организма, което води до прочистване, може да се приема с всички продукти съдържащи папая.

Лайката може да се комбинира с 90% от всички продукти предложени от GM, храносмилане, нервен стомах, мента.

Тези вълшебства – билките, ползвани от древността, от времето на Петър Димков, Петър Дънов, леля Ванга, велики целители на човешките проблеми, тези лечебни стари рецепти отлично комуникират с GM продуктите.

Целта на всички трябва да бъде щастието! Тялото е дар получен по рождение с чистота и съвършенство! Наш дълг е да го запазим чисто, както отвътре, така и отвън, така че когато му дойде времето, да можем да го върнем в същото прекрасно състояние, в което сме го получили.

Макар, че никога не връщаме точно каквото сме взели, ние наистина превръщаме храна, билки, въздух и H2O в позитивна енергия. Именно тази енергия връщаме на всички, които влизат в контакт с нас и тя е нашият завет към света!

Това е лечебният извор, от който да пием с пълни шепи за да сме здрави!

 
 

Copyright © 2008-2019 Green Master - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев