Чистотата на дома като условие за запазване на здравето

Чистотата на дома като условие за запазване на здравето
14.09.2018 / 07:55

Всеки дом си има собствени методи за поддържане на реда и чистотата. Препарати за пране и почистване, освежители за въздух и много други – все неща, които всички ние използваме всеки ден.

 

Всекидневната употреба на силни почистващи препарати бавно, но сигурно води до натрупване на токсини в организма, които ни докарват неприятни болести – преди всичко плащаме със здравето си.

 

Химикалите в бутилката с омекотител най-често предизвикват алергии, тежки дихателни проблеми и астма. Това, което смятаме, че ни помага да убием микробите и да бъдем по-здрави, всъщност има точно обратния ефект и на практика действа като бомба със закъснител. Не бива да се прекалява в стремежа за почистване и ароматизиране на дома, защото това може да бъде много вредно.

 

ПРЕДИМСТВА на екологичните почистващи продукти:

http://www.green-master.eu/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD/%D0%B4%D0%BE%D0%BC/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D1%89%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8/

 

Отличен ефект на почистване!

 

Почистват, полират и защитават с едно действие.

 

Широк спектър на действие.

 

Без химикали и абсолютно безвредни – могат да се използват без предпазни мерки.

 

Изключително икономични и лесни за употреба.

 

С грижа за околната среда – биоразградими и произведени с възобновяеми източници.

 

На супер изгодни цени.

 

Всички органични продукти за почистване и пране подлежат на задължителна проверка за наличие на алергени и, въпреки очевидната висока цена, в действителност се оказват много пестеливи.

Използването на безопасна производствена технология е стабилно решение за почистване и поддръжка, което е съобразено с всички изисквания за запазване здравето на потребителя и е единствената технология, която е на 100% екологична, тъй като след почистване биологичния препарат попаднал в природата подсилва действието на микроорганизмите намиращи се там и по този начин спомага за процесите извършващи кръговрата в природата.

http://www.green-master.eu/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B8/bionur/

Може би единствен недостатък на тази технология е все още високата цена на биопродуктите, тъй като технологията е на по-малко от 10 години и тепърва ще търпи развитие. Второто нещо което трябва да се има в предвид е времето за експозиция на почистващия препарат върху почистваната повърхност, но това не би следвало да се смята за недостатък защото процеса на разлагане на органичната материя е сведен от една година в нормални природни условия до един ден, което ускорява 365 пъти на процесите.

https://www.green-master.eu/
 
 

Copyright © 2008-2019 Green Master - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев