БИЗНЕС ВЪЗМОЖНОСТИ

Ако желаете да станете наш сътрудник, ние Ви предлагаме допълнителни доходи. Работите толкова, колкото искате и печелите, толкова, колкото ви е необходимо.

Всеки клиент, закупил изделия на Компанията за поне 55 лв., има право да получи VIP карта, след попълване на заявление. Цената на VIP- картата е 10 лв.

Всеки притежател на VIP- картата получава автоматично право да пазарува изделия за себе си и близките ползвайки отстъпка до 30%.

Предлагаме Ви да СТАНЕТЕ ДИСТРИБУТОРИ (независимо къде живеете) на популярната фирма "Green Master"- София.

Фирмата има изградена дистрибуторска мрежа в страната с над 9000 дистрибутори и представителства в над 30 селища, в т.ч. във всички бивши окръжни градове.

Стоките се закупуват по цени на едро от представителствата на фирмата, но заявки могат да се дават и по Е-поща и стоките се получават след един ден по куриер с наложен платеж, като куриерската такса е за сметка на фирмата.

Работите в удобно за Вас време, когато пожелаете, но от Вас и от обема на продажбите ще зависят Вашите допълнителни доходи и ежемесечни премии.

В началото на всеки месец се предлагат промоции и най-различни допълнителни бонус-възнаграждения. Като правило цените на някой от стоките се намаляват от постоянните базисни цени с 10-20 до 50% или при закупена дадена стока имате право втората да закупите с 50% намаление, или при закупуване на три еднакви стоки четвъртата е безплатна и т.н.

Фирмата работи по западната система "Мулти левъл маркетинг", т.е. няма магазини, продавачи и разходи. Затова на дистрибуторите се заплащат високи печалби 25% до 70% от разликата цени на едро-дребно.

Ако желаете да станете наш сътрудник, моля свържете се с Людмила Калъпчиева.

За информация и поръчки:
ЛЮДМИЛА КАЛЪПЧИЕВА
СЛИВЕН
GSM:
0878 779 575
E-mail: lkalapchieva@abv.bg
Skype: lusyka61

 

Copyright © 2008-2022 Green Master - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев