ФОТОСТИМ

Фотостим, 100 мл
08.02.2018 / 14:59

Фотостим, 100 мл

Панацея за рака няма. Но руските учени са разработили, след десетки години изследвания в Онкологичните центрове и най-накрая са предложили за масова употреба тъй дълго чакания препарат с растителен произход, имащ уникалната способност да разпознава атипичните /болни/ клетки в организма, да ги белязва, да укрепва имунната система, да унищожава раковите клетки и от стволовите клетки на унищожените “изродени” такива да образува млади, здрави клетки.

Това “чудо на 21 век” се нарича «ФОТОСТИМ»,

Интересно?

 

Да поговорим по-подробно за него.

ФОТОСТИМ изпълнява последователно 3 функции:

 

- Открива в организма огнищата на поражение /не само ракови – от всякакъв произход!/ и, използвайки структурната си прилика с кръвта на човека /в основата на продукта е хлорофил, чиято молекула е подобна на молекулата на хемоглобина, но без желязо/, без съпротивление прониква в поразените клетки и ги бележи – без да засяга здравите клетки и тъкани. /Лазерът позволява при необходимост да се видят “очи в очи” отбелязаните огнища/.

- Белязаните/от препарата/ огнища стават видими за имунната система и тя активно взаимодейства с тях, пренастройвайки ги да функционират правилно или изхвърляйки ги от организма.

- Фотостим предизвиква и поддържа от стволовите клетки на изхвърлените патологични огнища да израстват млади, здрави, чисти клетки, лишени от информацията за болестта. Произтича регенерация на тъканите и ..... на организма.

 

Продуктът се приема от пациента в продължение на 1 месец, а положителните промени в тъканите продължават половин година. Имунната система укрепва, зрението се подобрява, възстановяват се нервните връзки в организма, косата расте по-добре, при мъжете се увеличава потентността. Човекът се променя до неузнаваемост: кожата на лицето и тялото се подмладява и се стяга, теглото се нормализира, появява се енергичност, характерът се подобрява. Видимо, възстановяването протича и на информационно ниво, в самото биополе. Структурата на „тънкото поле” /тонусът/ на човека се хармонизира. Той излъчва увереност, сила и здраве.

 

Положителните промени се потвърждават съвсем обективно от най-различни диагностични изследвания, които могат да бъдат проведени както преди приема на препарата, така и след завършването на процеса на регенерация.

 

Препаратът обещава да стане един от най-перспективните и с най-силно действие натурални продукти, използвани сега. Да се даде оценка на неговите достойнства и възможности,които тепърва предстои да опознаем, е трудно. Трябва само да не се забравя, че в този случай,както и при хомеопатията, оздравяването се постига чрез изостряне на болестта - при всеки пациент то е индивидуално. През 1 – 3-та седмица от началото на приема на препарата болката от отдавнашни счупвания и болни /увредени/ органи и мускули може да напомни за тях, а също така може да се пояни сънливост, изострят се хроничните заболявания, проявяват се скрити инфекции, започва дълбоко пречистване на черния дроб и бъбреците.Разпада се патогенната микрофлора /хламидии, трихомони и др./ Затова, когато се приема препаратът ФОТОСТИМ, е желателно да се помогне на организма да спазва диета /да се намали приемът на мазнини, въглехидрати и консерванти/ като се приемат фитосорбенти за прочистване на червата.

 

За щастие неприятностите бързо свърщват, а след 3-4-та седмица може с удоволствие да се наблюдава положителната динамика на процесите в организма: подобряване на общото състояние, самочувствието, съня, настроението, при мъжете – потентността; повишаване на работоспособността, енергията, интересът към живота.

 

Анализите на кръвта показват нормализирането на нивата на кръвната захар и холестерина, повишаването на хемоглобина, понижаването на СУЕ.

Спектърът на приложение на този препарат е неограничен. Той се препоръчва за профилактика и лечение на най-различни заболявания, в това число и на предизвиканите от неблагобриятните екологични условия на живот и работа, факторите на вредност при различни професии /в химическата, атомната промишленост, компютрите, стреса и т.н./,на упорити инфекциозни състояния.

Фотостим възстановява матрицата на здравето, въздействайки на причината /”корена”/ за болестта, чрез криза, водейки към излекуването.

Фотостим предотвратява появата на метастази!

Неговата уникалност се крие във факта, че той попада само в раковите клетки.

След фотоактивиране от дневна светлина раковите клетки умират.

С комбинация от химиотерапия или лъчева терапия с Фотостим ефективността на лечението значително се подобрява. Фотостим намалява страничния ефект от повишаване на имунитета.

Производителят на ФОТОСТИМ е RADA-PHARMA, Русия, която произвежда и изучава лекарствени вещества, хранителни добавки и медицинска козметика.

 

За контакти: 0878779575

Още снимки от новината

Фотостим, 100 мл
Фотостим
Фотостим
Фотостим
Фотостим
Фотостим

 

 
 

Copyright © 2008-2019 Green Master - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев