Омега 3 - мощно противовъзпалително средство

Омега 3
09.08.2019 / 09:09

Някой от вас помнят как едно време лекарите изписваха рибено масло винаги когато се разболеем. Това се дължи на факта, че то ускорява възстановяването на организма.

Капсулите Омега - 3 рибено масло от сьомга допълват храната и осигуряват на организма важните сложни ненаситени Омега - 3 мастни киселини, които организмът не може да образува сам в биологически- активна високо концентрирана форма. Когато необходимото количество е налице, човек произвежда множество хормоно-подобни вещества, които регулират всички функции и системи в човешкото тяло.

 

Рибено масло е задължителна хранителна добавка за всеки активно спортуващ мъж. Повечето хора между 20 и 30 годин не мислят много за състоянието на сърцето си, но ако имате фамилна анамнеза за сърдечно-съдови заболявания, трябва да започнете прием на рибено масло. Специалистите препоръчват като най-малко един до два грама на ден. Бъдете наясно, това не е хранителна добавка, от която да се пестят пари. Евтиното рибено масло може да има вкус на риба и да хълцате с вкус на херинга през целия ден.

Sanct Bernhard препоръчва за подпомагане при:

 

заболявания на сърцето и мозъка, акне, лупус, псориазис и други кожни проблеми, при проблемна кожа и зъби, чупливи нокти, проблеми с капилярите, кръвни съсиреци, разширени вени, стерилитет, предменструален синдром (ПМС), артрит и проблеми със ставите, проблеми с кръвното налягане и нивата на холестерола и триглицеридите, депресии, при възпалителни процеси

Витамин Е е мастноразтворим мощен антиоксидант и е известен като „витаминът, който забавя стареенето!”

Комбинацията Омега 3 и витамин Е подпомага: изграждането и стабилизирането на клетъчните мембрани, клетъчното дишане, неутрализирането на свободните радикали, поддържането на баланса на хормоналните нива; предпазването на лигавиците на устата, носа, гърлото и храносмилателната ситема; поддържането на нормалните функции на кожата, ставите, кръвоносните съдове, сърцето и мозъка, контролиране нивата на холестерола в кръвта и мазнините в тялотo.

За здрава кръвоносна система, кожа, нокти, коса!

 

Само до 16.08. на цена 18 лв., 120 капсули

 
 

Copyright © 2008-2024 Green Master - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев