За кристално чиста, вкусна и здравословна вода DAFI

DAFI
20.08.2019 / 08:50

GREEN MASTER ВИ ПРЕДСТАВЯ най-съвременната технология за кристално чиста, вкусна и здравословна вода DAFI. Разработени под най-удобната и практична форма – кана със сменяем филтриращ елемент, тези продукти идеално се вписват във всяка кухня и всеки дом.

 

Каните DAFI притежават:

 

- серия международни сертификати за качество;

- невероятна ефективност на пречистване;

- достъпни цени без конкуренция;

- отличен дизайн и удобство – просто налейте чаша прекрасна вода.

 

Механичният индикатор ще Ви напомни кога трябва да замените филтриращия елемент.

- функционално дъно, което не позволява приплъзването на каната, дори ако я оставите върху мокра или влажна повърхност;

- уникален филтриращ елемент, предлагащ сложна система за филтриране на вода, която се състои от няколко етапа:

 

1. предварителна механична филтрация;

 

2. полиамидна мрежа – за очистване от фини частици, утайки, масла;

 

3. същинско пречистване: специално подбрани високоактивни компоненти на основата на йонообменни смоли и активен въглен, обработен със сребърни йони, ефективно премахват химически замърсявания.

 

Активният въглен има естествен произход и се получава чрез контролирано изгаряне на специална

дървесина. Благодарение на силно развитата вътрешна повърхност, активният въглен ефективно задържа огромно количество вредни вещества и примеси от водата - хлор, тежки метали, органични съединения, поливинилхлорид и много други. Активният въглен е обработен с бактерицидно сребро, което не позовлява развитието на патогенни микроорганизми във вече обработената вода.

 

Йонообменната смола редуцира твърдостта на водата и йоните на тежки и радиоактивни метали(олово, кадмий, мед, никел, живак и др). Предотвратява образуването на накипи при нагряване на водата, намалява нейната твърдост и я прави приятна за пиене.

 

Заключителна филтрация – повторно механично пречистване, което задържа фини частици от филтриращите компоненти и гарантира чиста, свежа и вкусна вода.

 

Те притежават международни сертификати за качество.

 

Истината за водата

 

Три четвърти от повърхността на Земята е покрита с вода, а повече от една четвърт от хората страдат от остър дефицит на питейна вода. Понятието природни води днес почти е изгубило своя смисъл, тъй като потокът естествени реки е почти 100% поток на промишлени води. Усиленото замърсяване на източниците на питейни води за съжаление се свързва с тенденция за продължаващо задълбочаване и усложняване на проблема.

 

Днес на науката са известни повече от 1400 опасни за околната среда, в това число и за човека, химически съединения, които хипотетично могат да попаднат в източниците на питейна вода заедно с производствените отпадъчни води или по друг начин и да причинят увреждане на човешкото здраве.

 

Ако питейната вода е прозрачна, без мирис, цвят и неприятен вкус, у човек може да се създаде впечатление, че тя е годна за пиене. Но истината е друга. В питейната вода са разтворени много токсични вещества, с вредно въздействие върху човешкото здраве.

 

В същото време постоянната употреба на минерална вода не само не е решение, а може да усложни проблема – преминерализацията е не само ненужна, а доста често опасна, особено за малки деца.

 

Разумното решение:

 

Кани за пречистване на вода DAFI - Чиста вода и чиста икономия. Сега на цена 27,60 лв.

 
 

Copyright © 2008-2023 Green Master - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев