Ултра Омега 3 с намаление само до 6 декември

Ултра Омега 3
27.11.2019 / 15:42

Само в текущия период (09.11-06.12) можете да закупите с намаление най-важния продукт за диета Зоната - Ултра Омега 3. Четири капсули, вечер, са сигурен помощникк в борбата с тихото възпаление, хроничните заболявания и затлъстяването.

Ползите от прием на омега-3 мастни киселини са медицински доказани и се препоръчва в разнообразни случаи:

 

- При проблеми със сърдечно-съдовата система;

- За регулиране на липидния баланс и нивата на холестерола и триглицеридите;

- При проблеми с артериалното налягане;

- Противодейства на различни възпаления в организма;

- Подпомага при ставни заболявания;

- Подобрява мозъчните функции;

- Подкрепя организма при депресии и безпокойство;

- Подпомага зрението;

- Подобрява съня;

- Подобрява състоянието на кожата и косата;

- Подкрепя имунитета;

 

Рибеното масло е една от най-популярните хранителни добавки в световен мащаб и със сигурност най-често приеманата от стотици милиони хора ежедневно. Причините за това са много, но основните са свързани със съчетаване на изключително полезните му свойства и отсъствието на риск от продължителна или постоянна употреба. Получава се от различни видове риба, като основно се използват сьомга, херинга, скумрия, сардини.

 

Основното действие на рибеното масло се определя от две дълговерижни омега-3 мастни киселини: EPA – eйкозапентаенова и DHA – докозахексаенова, които са незаменими за човешкия организъм. EPA основно подкрепя сърдечно-съдовата система, имунитета, кръвообращението, ставите, противодейства на възпаленията в организма, а DHA подкрепя когнитивните функции (памет, концентрация и др), мозъчната дейност и състоянието на нервната система.

 

Макар, че ефектът от приема на рибеното масло е резултат от комплексното синергично действие на всички компоненти, главно виляние оказва концентрацията на двете мастни киселини във всяка капсула (EPA+DHA). Даже дневният прием се съобразява с количеството приети EPA+DHA, а не просто количеството рибено масло. При най-добрите продукти, в резултат на молекулярна дестилация се получава допълнително пречистване на суровината и концентриране до общо съдържание на EPA+DHA около и над 50% от състава на капсулата, което се приема за „изключително висок стандарт“. Всичко това е особено важно, тъй като натрупаната практика дава следните общи препоръки за прием на рибено масло например при: профилактика на сърдечно-съдови заболявания – около 500мг EPA+DHA дневно, при повишени стойности на триглицеридите и холестерола - дневен прием от 2 грама EPA+DHA, а при хипертония – до 3 грама от двете киселини.

 

Рибеното масло Dr.Nature Ултра Омега 3 90х1000 e получено при молекулярна дестилация, в резултат на което концентрацията на EPA e 35,69%, а на DHA 24.82%, което прави 605 милиграма EPA+DHA във всяка капсула от 1000мг. Това превръща продукта Ултра Омега 3 90х1000 в eстествен избор за всеки, който цени истинското качество и добрите резултати

 

Всяка капсула от 1000мг съдържа: ейкозапентаенова киселина - 356,9мг; докозахексаенова киселина - 248,2мг, витамин Е - 8,04мг

 

Опаковка: 90 капсули х 1000мг

Цена: 23.90 вместо 29.90 лв.

 

За поръчки: 0878 779 575

 
 

Copyright © 2008-2023 Green Master - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев