Маслото от черен кимион става все по-популярно

Масло от черен кимион
27.01.2021 / 12:18

Страдащите от алергии особено ценят маслото от това растение. Но маслото от черен кимион може да помогне и при много други заболявания. Уникалният му състав определя основните му действия: имуностимулиращо, противотуморно, антибактериално. Регулира хормоналния и липиден баланс и нивата на кръвното налягане. Подобрява функциите на тимусната жлеза, стимулира костния мозък, подобрява кръвоснабдяването, стимулира сексуалната активност, богат източник на незаменими аминокиселини. Заздравява кожата, косата и ноктите.

✅ Алергии: Маслото от черен кимион може да помогне за облекчаване на алергиите. При редовна употреба по-специално тимохинонът и сапонините в маслото намаляват симптомите на алергии.

✅ Астма: Астмата се причинява от възпаление на дихателните пътища. Маслото от черен кимион със своя тимохинон инхибира това възпаление и по този начин облекчава симптомите на заболяването.

✅ Високо кръвно налягане: Гама-линоленовата киселина в маслото от черен кимион, по-специално понижава кръвното налягане и по този начин помага да се овладеят проблемите.

✅ Проблеми със съсирването на кръвта: Маслото от черен кимион е много добро средство за подобряване на съсирването на кръвта. Активната съставка тимохинон е в пъти по-ефективна от ацетилсалициловата киселина, активната съставка на аспирина.

✅ Високо ниво на холестерол: Съдържащите се сапонини и стерини понижават нивото на холестерола и по този начин допринасят за по-добро здравословно състояние.

✅ Хронично възпаление: Благодарение на активната си съставка тимохинон, маслото от черен кимион има много силно изразен противовъзпалителен ефект и следователно е в състояние да инхибира хроничното възпаление, като ревматизъм.

✅ Кожни проблеми: Кожните проблеми често се причиняват от възпаление. Капсулите с масло от черен кимион могат да помогнат за намаляване на това възпаление, като го приемат вътрешно.

✅ Проблеми с имунната система: Маслото от черен кимион укрепва имунната система.

✅ Стомашно-чревни проблеми: Маслото от черен кимион насърчава метаболизма, а оттам и храносмилането. Съдържащите се сапонини и горчиви вещества също имат храносмилателен ефект. Съдържащият се тимохинон също може да помогне за по-бързо овладяване на инфекциите.

Стомашно-чревни проблеми: Маслото от черни семена насърчава метаболизма, а оттам и храносмилането. Съдържащите се сапонини и горчиви вещества също имат храносмилателен ефект. Съдържащият се тимохинон също може да помогне за по-бързо овладяване на инфекциите.

Опаковка: 180 капсули

Марка: Sanct Bernhard

Едно древно послание от Изток гласи: “В Черното семе има лек за всичко, освен смъртта”.

Sanct Bernhard препоръчва за подпомагане при: алергии, астма, главоболие, мигрена, срив на имунната система, паразитни заболявания и противопаразитно въздействие (като основно или съпътстващо действие), хипертония и повишен холестерол, язва, гастрит, газове, отпадналост, хронична умора.

Цена 39,55 лв.

0878779575

 
 

Copyright © 2008-2024 Green Master - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев