Ултра Омега 3 - Ултрапречистено и молекулярно дестилирано!

Ултра Омега 3
03.10.2019 / 10:08

Ето го и най-новото Омега 3 в Грийн Мастър.

 

Генетични изследвания принуждават учените да преосмислят своите концепции за централната роля на рибеното масло в еволюцията на съвременните хора.

- Генетичният анализ е довел до теорията, че консумацията на високи дози рибено масло може да е основната причина съвременните хора мистериозно да са се появили преди 150 хиляди години и че консумацията на по-големи количества рибено масло е определящото развитие, която дава на този нов вид силата на мозъка, с който да завладее земята.

- Освен това, нови медицински изследвания започват да посочват, че почти всяко хронично заболяване е повлияно от липсата на баланс на айказаноидите, който може да бъде променен с високи дози рибено масло.

- Веществата Омега-3 са градивните блокове за хормоните, които спомагат за побеждаване или разсейване на възпалението. Когато поддържаме прекалено голямо възпаление, то става една от главните причини да наддаваме на тегло, да развиваме хронични заболявания и да остаряваме по-бързо.

- Една диета, богата на Омега-3 (например риба и рибно масло) може да спомогне за свеждане до минимум на възпалението, докато диета, богата на вещества Омега-6 (например царевично масло, соево масло, слънчогледово масло) може да увеличи възпалението.

- Проблемът е, че повечето хора ползват диета, невероятно бедна на мазнини Омега-3 и невероятно богата на мазнини Омега-6.

- Изследванията показват, че в епидемиологичната картина на затлъстяването може да се направи паралел между приема на мазнините от групата на Омега-6 и намалената консумация на мазнини от групата на Омега-3.

Колко Омега-3 мазнини са ви необходими?

- За нормален здравословен живот 2.5 г

- Затлъстяване, диабет 5 г

- Възпаления, хронични заболявания 7.5 г

- Неврологични заболявания > 10 г

 

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.green-master.eu%2Fproducts%2Fultra-omega-3-90-kapsuli%3Ffbclid%3DIwAR0EuCmB5ZQowoQKCsaJZbdekg7dZahc0n3g_JSUimgNN0cn7kUrgI8UttE&h=AT2dvOeE0d4FGLpsyz_D_-EQBMUcKSh6F-yZCE_TuEIqDzgY5DKy9lfoWC7OgZ6K0cpFlINS4c8zv
 
 

Copyright © 2008-2024 Green Master - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев