Храна за гръбначния стълб и ставите

Храна за гръбначния стълб и ставите
10.06.2020 / 08:43

С напредване на възрастта, организмът ни намалява способността да синтезира колаген - протеин, който е основен компонент на съединителната тъкан (сухожилия, хрущяли, кожа, нокти, кости, коса). Необходимостта от този строителен материал също се случва и по време дегенеративни заболявания на опорно-двигателния апарат (ставни проблеми, гръбначни), при фрактури, травми, изгаряния, хирургични интервенции, а също така и при повишена физическа активност (спорт).

Има специални продукти, които са допълнителен източник на колаген - и по-специално в хидролизирана форма, подходяща да се усвои от организма.

Такъв продукт е: Колаген плюс на прах. Прахообразната формула е с изключително висока биологична активност, което я прави лесно усвоима и гарантира максимален ефект.

Това е храна - концентрат на базата на хидролиза на колаген. Това не е лекарство!

 

Продуктът е близо до биологичната структура на сухожилия, хрущяли, ставни връзки, които позволяват бързо и лесно да се гарантира възстановяването на менискуса, междупрешленните дискове, укрепването на ставно-сухожилния апарат на гръбначния стълб и други хрущялни повърхности, насърчава производството на ставната течност.

 

Предимства на продукта:

1. Има една прекрасна превантивна мярка - да се предотврати развитието на дегенеративни процеси (ревматизъм, болки в кръста, артрит и артроза с нарушения на опорно-двигателната функция).

2. Улеснява бързото възстановяване и укрепване на съединителната тъкан след травми и операции.

3. Той укрепва ставите и сухожилията при високо физическо натоварване, включително и наднорменото тегло.

4. Има благоприятен ефект върху цялото тяло, укрепва косата, кожата, ноктите и зъбите.

5. Традиционно немско качеството.

6. Не дава странични ефекти, не оказва влияние на теглото.

7. Формулта е допълнително комбинирана с естествен витамин С (от плодовете на ацерола), който ефективно подпомага по-доброто производство на колаген.

8. Още едно предимство на тази формула на прах са добавените калций и магнезий, които имат основно значение за здравината на костите и зъбите. Магнезият подобрява и функцията на мускулите, намалява склонността към

мускулни спазми.

9. Лесен за използване и икономична опаковка - достатъчна за 60 дни.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Колаген Голд екстра, 525 г - Колагенов хидролизат (телешки) https://www.green-master.eu/products/kolagen-gold-ekstra

Колаген форте - капсули - революционна формула с 3 вида колаген https://www.green-master.eu/products/kolagen-forte-4c648e7b-02a8-4976-a434-9ae32741ef44

Колаген плюс - таблетки - супер формула – колагенов хидролизат с калций, магнезий и натурален витамин С от плодове на ацерола! https://www.green-master.eu/products/kolagen-plyus-120-tabletki-c2471767-eb84-49b4-9b3f-5df164da645e

Колаген бюти - патентована формула за перфектна кожа (в сашета) https://www.green-master.eu/products/kolagen-byuti-10-sasheta-33c4c966-d0cb-4160-b497-11fe55c4857a#description

https://www.green-master.eu/
 
 

Copyright © 2008-2024 Green Master - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев