Каква е разликата между обикновените четки за зъби и четки за зъби със златни или сребърни йони?

четки за зъби Nano Silver
07.10.2020 / 09:20

Нека веднага да започнем с най-съществената разлика - на обикновена четка за зъби след употреба остават колонии от бактерии, почистени от устната кухина, които се размножават по четката и, уви, се връщат в устата по време на следващото миене.

 

Това не се случва обаче с четките Wellbeing Nano Toothbrush!

 

Благодарение на йони на злато и сребро, през целия период на употреба, четката остава чиста, сякаш току-що е извадена от опаковката. Четките за зъби Nano Silver и Nano Gold блестящо почистват зъбите ви, изкачвайки се във всякакви кътчета в търсене на бактерии и мръсотия. Строги с бацила, но нежни с венците.

 

Предимства на Четките Wellbeing Nano Toothbrush:

 

Имат специална система Dual Bristles System т.е. имат 2 вида влакна: дълги - тънки и меки и къси - заоблени и по-твърди. Дългите влакна са отлични при премахването на плаката около венците; дълбоко между зъбите; повърхността на кътниците и други трудно достъпни места. Освен това, дългите влакна стимулират и масажират венците и помагат за цялостното им почистване.Късите влакна са проектирани така, че да премахват петна и да полират зъбите. Четките Wellbeing Nano Toothbrush имат уникална почистваща U-образна форма, която помага за премахване на плаката от зъбите. За разлика от обикновените четки за зъби, тази форма на влакната увеличава многократно възможността да се достигне до всички зони в устната кухина, включително до най-малките отвори между зъбите.

 

Въздействие на златните и сребърни йони:

 

1. Мощно анти-бактериално действие (унищожаване на бактериите, премахване на токсините).

 

2. Успокоява, детоксикира и почиства.

 

3. Регенерира клетките и повишава локалния имунитет, като освежава устната кухина.

 

4. Златните йони избелват зъбите, освежават дъха, облекчават свръхчувствителността на венците, подобряват проникването на активни вещества в пастата за зъби.

 

5. Сребърните йони имат противогъбични и антивирусни свойства, подобряват регенерацията на тъканите и премахват възпалението.

 

-40% за 2 броя четки за зъби Nano Silver 10,70 лв.

-40% за 2 броя четки за зъби Nano Gold 10,70 лв.

Още снимки от новината

четки за зъби Nano Gold

 

 
 

Copyright © 2008-2023 Green Master - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев